Nudimo vam več načinov plačila,
ki so popolnoma varni :

Plačilo s kartico

Pri plačilu z bančno kartico na spletni strani www.gume-POPGOM.si vnesite svojo številko kartice, datum veljavnosti in varnostno kodo, ki jo najdete na hrbtni strani kartice. Varnostno kodo predstavlja enkratno zaporedje treh ali štirih številk, natisnjena pa je na večini kreditnih kartic.

Te številke ne bomo shranili, uporabili jo bomo le za overitev kartice tekom obdelave vašega naročila.

Zagotavljamo vam, da je prenos informacij, ki nam jih boste sporočili preko spleta, popolnoma varen.

Za doseganje tega cilja uporabljamo visoko zmogljivostno tehnologijo: varen strežnik (SSL), ki zagotavlja zanesljivost našega spletnega poslovanja.Ta programska oprema zakodira vse vaše osebne podatke, ki so potrebni za obdelavo vašega naročila (ime, naslov, bančni podatki), v trenutku njihovega vnosa. Tekom njihovega enkratnega prenosa preko interneta jih je nemogoče prebrati.

Ko je vaše plačilo potrjeno, so vaši bančni podatki uničeni: to je razlog, da ob vsakem novem naročilu od vas zahtevamo številko vaše plačilne kartice.

Bančne kartice, ki jih sprejemamo, so naslednje:

Gotovinskih kartic ne sprejemamo, tudi če imajo znak CB, Visa. Če ste v dvomih, preverite, ali na hrbtni strani vaše kartice piše "gotovinska kartica".

Prosimo, da se prepričate, da datum veljavnosti vaše plačilne kartice ne presega dostavnega roka za vaše naročilo.
Pri naročilu na strani gume-POPGOM.si se vaša plačilna kartica bremeni, ko potrdite plačilo. Za vsako delno ali celotno povračilo vašega naročila bomo znesek povrnili neposredno na vašo kartico.

^ Na vrh strani

Plačilo preko PayPala

PayPal, vodilni zaupanja vreden sistem plačevanja preko spleta omogoča kupcem in prodajalcem pošiljanje in sprejemanje plačil preko spleta. PayPal šteje več kot 100 milionov računov v 190 državah in regijah sveta. Trgovci so ga sprejeli povsod, tako na eBayu kot izven eBaya.

Ali je ta sistem varen?
PayPal pripomore k zaščiti informacij v zvezi z vašo bančno kartico zahvaljujoč najboljšim obstoječim varnostnim sistemom in sistemom za preprečevanje goljufij na trgu. Pri uporabi PayPala vaši finančni podatki niso nikoli posredovani trgovcu.

Zakaj uporabiti PayPal ?

  • Izvedite nakupe ali pošljite plačila s pomočjo PayPala: to je brezplačno.
  • Popolnoma mirno kupite in plačajte tako, da vnesete svoje podatke v PayPal.
  • PayPal so sprejeli miljoni trgovcev po celem svetu in predstavlja najpogostejši način plačila na eBayu.
Uporabite PayPal že danes!

^ Na vrh strani

Plačilo Prenosom:

Paiement par virementLahko se odločite za plačilo preko položnice^ Na vrh strani

Plačilo ob dostavi:

Paiement par cashTa način plačila je možen le z gotovino. Prosimo vas da pripravite točen znesek v gotovini.^ Na vrh strani