Vse znamke > Yokohama > BluEarth-4S AW21
Yokohama
Pnevmatika Yokohama BluEarth-4S AW21

YOKOHAMA BluEarth-4S AW21

Letni čas: Vsi letni časi
Varnost Test NC
Udobje Test NC
Varčnost Test NC
Značilnosti pnevmatike


Trg celoletnih pnevmatik v Evropi je doživel lep razvoj in v povezavi s tem japonska znamka Yokohama po številnih testih in študijah odločno predstavlja svojo prvo celoletno pnevmatiko.


BluEarth 4S AW21, ki združuje lastnosti letne in zimske pnevmatike, vam zagotavlja zanesljivo vožnjo skozi celo leto in tako predstavlja pametno združitev med varčnostjo in varnostjo:


  • Kremenovi nanodelci, ki so vgrajeni v sestavo tekalne plasti, ohranjajo fleksibilnost gumene zmesi.
  • Gibanje po zasneženih cestiščih je zanesljivo s pomočjo številnih oprijemalnih ježkov, ki jih tvorijo lamele in fini bočni žlebovi. Pnevmatika si je prislužila oznako 3PMSF in tako potrjuje dejstvo, da ima lastnosti prave zimske pnevmatike.
  • Smerni profil s širokimi žlebovi v obliki V omogoča hitro odtekanje vode proti zunanjosti in tako zagotavlja varnost za potnike v primeru močnih nalivov.
  • Oprijem na suhi podlagi je stabilen tako pri vožnji naravnost kot v zavojih, kar je zasluga trdnega profila in širokih gumenih blokov ramenskih delov, s čimer si pnevmatika zagotovi močan odtis na podlago.
  • Specifičen ploščat in širok profil pnevmatiki zagotavlja dolgotrajnost

  • Za zadostitev potreb evropskega trga bo od jeseni 2018 serija pnevmatik na voljo v 30 dimenzijah, od 14- pa do 19-palčnih, nato se bo postopoma širila.

    Nažalost nimamo na razpolago pnevmatike po zapisanih kriterijah. Izbirate lahko s sledeče ponudbe: