Vse znamke > Uniroyal > AllSeason Expert SUV
Uniroyal
Pnevmatika Uniroyal AllSeason Expert SUV

UNIROYAL AllSeason Expert SUV

Letni čas: Vsi letni časi
Varnost Test NC
Udobje
Varčnost Test NC
Značilnosti pnevmatike

Pnevmatika All Season Expert je eden vodilnih produktov znamke Uniroyal. Zahvaljujoč njeni zasnovi, namenjeni za mestne avtomobile in majhne limuzine, je po njej dovolj povpraševanja skozi celo leto. Njena zmogljivost je primerljiva s pnevmatikami, primernimi za posamezne letne čase, saj zagotavljajo varno vožnjo tako po suhi kot po mokri cesti in celo po zasneženih in zaledenelih tleh. Ponaša se tudi z oznakama M+S za vožnjo po zasneženi cesti in 3PMSF za jesenski letni čas.


Prednosti:

  • Vsestranskost pnevmatike zagotavljajo njena ramena, ki se odlično obnesejo na suhi cesti, ter osrednji del profila, ki je zasnovan za zimsko vožnjo.
  • Kombinacija večjih ramenskih blokov in toge tekalne plasti zagotavlja zanesljivo vožnjo v poletnih mesecih.
  • Dvojni bloki v obliki črke V na tekalni plasti nudijo boljši oprijem na zasneženi cesti.
  • Osrednji del s trakovi dodatno izboljša oprijem na zasneženi cesti.
  • Širok srednji utor po celotnem obsegu pnevmatike zmanjša možnost akvaplaninga, saj bolje odvaja vodo in staljen sneg.
Nažalost nimamo na razpolago pnevmatike po zapisanih kriterijah. Izbirate lahko s sledeče ponudbe:

Odkrijte tudi pnevmatike Uniroyal

 MS Plus 77: Prednosti: - vodljivost na mokri cesti zaradi gumene zmesi, ki se bolje oprijema hrapavega cestišča...  RainExpert: Ta model pnevmatike, ki jo lahko uporabljamo poleti, je narejen predvsem za mestna in družinska voz...  RainExpert 3: Prednosti: Kontaktna površina tekalne plasti je optimizirana, kar zmanjšuje zavorno razdaljo na mok...  RainExpert 3 SUV: Gre za terensko pnevmatiko, ki jo lahko uporabljamo poleti. Zagotavlja optimalno udobje (predvsem z...  RainMax: RainMax na kratko Varnost na mokri cesti … zahvaljujoč trem širokim integriranim utorom za odvajanj...