Vse znamke > Uniroyal > All Season Max
Uniroyal
Pnevmatika Uniroyal All Season Max

UNIROYAL All Season Max

Letni čas: Vsi letni časi
Varnost Test NC
Udobje Test NC
Varčnost Test NC
Značilnosti pnevmatike


Poslovneži bodo nadvse navdušeni nad prihodom nove pnevmatike AllSeason Max! Uniroyal, znamka družbe Continental, je razvila pnevmatiko za lahka tovorna vozila, ki zagotavlja varno in zanesljivo uporabo vozila skozi celo leto.


Dež ji nedvomno ugaja! Dezen in sestava tekalne plasti pnevmatike AllSeason Max se navdihuje po lastnostih kože morskega psa (»Shark Skin Technology«), da kljubuje izzivom vode. Pnevmatika vas na mokri podlagi ne bo pustila na cedilu, temveč vam bo zagotovila učinkovito zaviranje, da se boste izognili nepredvidenim oviram in bo zagotovila odpornost na splavanje.


Pnevmatika, ki je imetnica oznake 3PMSF, ki se v skladu z zahtevanimi standardi podeljuje izključno v primeru opravljenih preizkušenj na snegu, predstavlja tudi ekonomsko prednost, saj jo lahko na vašem vozilu uporabljate celo leto.

Nažalost nimamo na razpolago pnevmatike po zapisanih kriterijah. Izbirate lahko s sledeče ponudbe:

Odkrijte tudi pnevmatike Uniroyal

 AllSeason Expert SUV: Pnevmatika All Season Expert je eden vodilnih produktov znamke Uniroyal. Zahvaljujoč njeni zasnovi,...  MS Plus 77: Prednosti: - vodljivost na mokri cesti zaradi gumene zmesi, ki se bolje oprijema hrapavega cestišča...  RainExpert: Ta model pnevmatike, ki jo lahko uporabljamo poleti, je narejen predvsem za mestna in družinska voz...  RainExpert 3: Prednosti: Kontaktna površina tekalne plasti je optimizirana, kar zmanjšuje zavorno razdaljo na mok...  RainExpert 3 SUV: Gre za terensko pnevmatiko, ki jo lahko uporabljamo poleti. Zagotavlja optimalno udobje (predvsem z...