Nasledna polja so nepravilna: 

 

(?)
(?)
Poiščite
Vse znamke > Taurus
Taurus Taurus

Nakup Pnevmatik Taurus

Taurusova zgodovina sega vse do konca 19. stoletja. Skoraj sto let je obstajala pod imenom Madžarska tovarna izdelkov iz gume. Podjetje se je leta 1973 preimenovalo v Taurus, Podjetje za proizvodnjo izdelkov iz gume, kot znamko pa so poimenovanje uporabljali že od leta 1913.
Medtem ko je na prehodu iz 19. v 20. stoletje na cestah bilo komaj 10 vozil, se je leta 1910 na cestah prevažalo več kot 500 „motornih kočij, kočij za več oseb z motorje, tovorni avtomobilov in motornih koles”. Zato so od 1920-ih let začeli s proizvodnjo avtomobilskih pnevmatik, ki so temeljile na lastnem patentu proizvodnje. Leta 1996 je prešla v last Michelin, pa čeprav poteka proizvodnja dandanes v Srbiji, je ime lastnika garancija za kakovost.

Če je cilj ekonomična, a avtomobilska pnevmatika zanesljivega proizvajalca, je Taurus izvrstna izbira.

Serija pnevmatik Taurus POPGOM vam želi predstaviti celotno serijo pnevmatik Taurus. Na naslednjih povezavah lahko najdete vse podrobnosti, ki jih potrebujete. Ali se zanimate za nakup pnevmatik Taurus? POPGOM vam bo pomagal izbrati pnevmatike, ki so najbolje prilagojene zahtevam vašega avtomobila.

Serija pnevmatik

Osebni Avto Zimske

 • Taurus Taurus Winter
  Taurus Winter Nasvet strokovnjaka :
  ni podatkov
  Glejte
 • Taurus Winter 601
  Winter 601 Nasvet strokovnjaka :
  ni podatkov
  Glejte

4x4 Zimske

 • Taurus SUV Winter
  SUV Winter Nasvet strokovnjaka :
  ni podatkov
  Glejte

druge znamke 1. Cene