Vse znamke > Michelin > Alpin A3
Michelin
Pnevmatika Michelin Alpin A3

MICHELIN Alpin A3

Letni čas: zimska pnevmatika
Varnost
Udobje
Varčnost
Značilnosti pnevmatike Izredna zimska zmogljivost

MICHELIN Alpin A3 ponuja boljši oprijem pri speljevanju: na zasneženi cesti lahko pospešite do 9 % hitreje v primerjavi z njeno predhodnico.*

Visokozmogljivo zaviranje na mokrih tleh: zavorna pot je vsaj 5 % krajša kot pri njeni predhodnici*. Sestava gume izboljšuje oprijem na mokrih tleh.

Izjemna mobilnost na snegu. Struktura pnevmatike je 47% bolj lamelizirana*** kot v povprečju pri njenih tekmicah. Zagotavlja izjemno gibljivost na snegu.

Varnost, začilna za Michelin, od prvega do zadnjega kilometra. Ko obraba pnevmatike doseže višino zimskega indikatorja obrabe (4 mm) je gostota lamel 75 % višja kot pri njenih tekmicah in prekaša celo nejmočnejšo tekmico!** To dopušča optimalni oprijem na mokrih, zasneženih in poledenelih cestah do zimskega indikatorja obrabe.

Prihranki zimo za zimo, za zimo … Michelin Alpin A3 v povprečju traja več kot 40 % kilometrov več kot njene glavne tekmice**, kar pomeni eno zimo dlje!

* MICHELIN Alpin A3 na poledeneli, zasneženi in mokri cesti, v primerjavi s svojo predhodnico.
** V povprečju, v primerjavi z glavnimi tekmeci. Na osnovi rezultatov testov, ki sta jih l. 2006 opravila TUV Sud Automotive in TUV UVMV na pnevmatikah dimenzije 195/65 R 15 T.
*** Interne meritve opravljene na konkurenčnih premium pnevmatikah

Nasledna polja so nepravilna: 

 

Poiščite
 
Michelin
165/65 R14 79T
Informacije o izdelku
Zimske osebne pnevmatike
Zmogljivosti : 
Nasvet strokovnjaka: 
67,80 
 na zalogi
Dostava do 24/48 ur
 
Michelin
175/70 R14 88T
Informacije o izdelku
Zimske osebne pnevmatike
Zmogljivosti : 
Nasvet strokovnjaka: 
76,10 
 na zalogi
Dostava do 24/48 ur