Vse znamke > Kleber > Dynaxer UHP
Kleber
Pnevmatika Kleber Dynaxer UHP

KLEBER Dynaxer UHP

Letni čas: letna pnevmatika
Varnost Test NC
Udobje Test NC
Varčnost Test NC
Značilnosti pnevmatike


Pnevmatika Dynaxer UHP naznanja svoj prihod med serijo letnih pnevmatik znanega proizvajalca Kleber. Ponaša se z več kot 100-letnimi izkušnjami pri izdelavi pnevmatik, kar potrjuje njihovo široko znanje in visoko raven strokovnosti, po katerem je ta francoska znamka razpoznavna.


Pnevmatika Kleber Dynaxer UHP bo tako odslej nadomestila uspešno predhodnico Dynaxer HP3, saj jo uspešno prekaša na področju oprijema na mokri podlagi. Profil tekalne plasti, ki je zasnovan za optimalno in hitro odtekanje vode, je sestavljen iz širokih vzdolžnih utorov po sredini pnevmatike.


Globlje lamele pnevmatiki omogočajo manjši kotalni upor, kar neposredno vpliva na njeno življenjsko dobo.Uporabljena tehnologija samoblokiranja omogoča optimalno porabo goriva, kar bo prispevalo k vašemu prihranku glede varčne porabe in varnosti.

Nažalost nimamo na razpolago pnevmatike po zapisanih kriterijah. Izbirate lahko s sledeče ponudbe:

Odkrijte tudi pnevmatike Kleber

 Hydraxer: Ta pnevmatika ne pozna slabega vremena. Za limuzine težekega cilindra. Premika meje aquaplaninga: -...  Krisalp HP: Moč in varnost v zimskem času za mestne, kompaktne in cestne limuzine in za enoprostorce. Učinkovit...  Krisalp HP2: Prednosti: Izboljšanje zaviranja in vodljivosti na poledenelih tleh. Odlične vozne lastnosti v zelo...  Krisalp HP3: Krisalp HP3 je veliki brat modela HP2. Zdaj vam s pomočjo najsodobnejših inovacij družbe Kleber nud...  Krisalp HP3 SUV:  Varnost Udobje Vlečna moč...