Vse znamke > Hankook > Dynapro MT RT03
Hankook
Pnevmatika Hankook Dynapro MT RT03

HANKOOK Dynapro MT RT03

Letni čas: Vsi letni časi
Varnost Test NC
Udobje
Varčnost Test NC
Značilnosti pnevmatike Značilnosti
Zaščitni bočni bloki, ki sežejo od dezena do sredine stranskega dela, dajo pnevmatiki poseben videz in jo ščitijo pred ostrimi izboklinami na cesti. Poleg tega izboljšujejo oprijem na mehkejšem terenu in dodatno ščitijo pred razpokami.
Posebni odbijači kamnov na sredini ramenskih žlebov ščitijo pnevmatiko pred tovrstnimi poškodbami in izboljšajo obnašanje pnevmatike.
Zaščita pod žlebovi (patent bo kmalu izdan): Hankook Tyre je pod žlebove dodal edinstveno zaščito za preprečevanje poškodb zaradi udarcev in zunanjih vplivov ter tako povečal varnost vožnje.
Ramenski del pnevmatike je relativno občutljiv na ostre predmete izven cest.
Osrednji del dezena v obliki črke V: njegova oblika, ki spominja na ledeno goro, ni izjemna samo iz estetskega vidika, ampak tudi zaradi oprijema, ki ga omogoča v vseh pogojih in tako doseže neverjetno vlečno moč.
Ramenski del pnevmatike je cikcakaste oblike za boljši oprijem izven cest.
Posebna oblika žlebov olajšuje odvajanje prahu in okrepi oprijem.

Struktura pnevmatike
Pasovi pnevmatike so okrepljeni z najlonom za večjo trdnost.
So tudi zelo odporni in izboljšujejo stalnost teka pnevmatike (brez ovinkanja) in življenjsko dobo.
Nažalost nimamo na razpolago pnevmatike po zapisanih kriterijah. Izbirate lahko s sledeče ponudbe:

Odkrijte tudi pnevmatike Hankook

 Ice Bear W300 A: Gre za pnevmatiko, ki jo lahko uporabljamo na snegu in je predvsem namenjena športnim avtomobilom, ...  Kinergy 4S H740: Prednosti: Asimetrična pnevmatika z režami na notranji strani za boljši oprijem na suhi podlagi. Tr...  Kinergy 4S2 H750: To jesen nam svetovno priznan proizvajalec Hankook predstavlja novo pnevmatiko Kinergy 4S2 H750. Ta...  Kinergy Eco 2 K435: Osvežena serija Kinergy korejskega proizvajalca s prihodom nove letne pnevmatike: Kinergy Eco 2 K43...  Kinergy eco K425: Pnevmatika Kinergy eco K425, ki združuje udobje in varčevanje z gorivom, je namenjena mestnim, komp...