Vse znamke > GoodYear > Eagle Sport All Season
GoodYear
Pnevmatika GoodYear Eagle Sport All Season

GOODYEAR Eagle Sport All Season

Letni čas: Vsi letni časi
Varnost Test NC
Udobje Test NC
Varčnost Test NC
Značilnosti pnevmatike


Pnevmatika se na osnovi izboljšane trdnosti, ki jo zagotavljajo zunanji ramenski del in neprekinjena rebra, hitro odziva na vsakršno majhno zahtevo.

Il offre une grande stabilité grâce à la technologie « RaceWrap » issue de la compétition, avec ses flancs renforcés.Opremljena je z gumijastim profilom ob peti, ki ščiti platišča.

Celoletna pnevmatika Eagle Sport All-Season ohranja zadovoljivo zmogljivost celotno življenjsko dobo s pomočjo globokih zarez.

Zaradi profila na notranji strani in širokih vzdolžnih žlebov, ki učinkovito odvajajo vodo, se zanesljivo obnaša na mokrem cestišču, zlasti pri zaviranju.

Nažalost nimamo na razpolago pnevmatike po zapisanih kriterijah. Izbirate lahko s sledeče ponudbe:

Odkrijte tudi pnevmatike GoodYear

 Eagle Touring: Prednosti: Pnevmatike Goodyear Eagle Touring so prilagojene za različne vremenske pogoje, tako za s...  Eagle UltraGrip GW3: Pnevmatika Eagle UltraGrip je nova zimska pnevmatika, namenjena zmogljivejšim osebnim vozilom. Njen...  EfficientGrip: Prednosti: Zmanjšanje porabe goriva in emisij CO2 zahvaljujoč ekskluzivni tehnologiji »Tehnologija ...  EfficientGrip Cargo: Prednosti: Življenjska doba Oprijem na suhi in mokri podlagi Varčna poraba goriv...  EfficientGrip Compact: Prednosti: Zaradi prečnih robov, ki razdelijo vodo, je zavorna pot na mokrem cestišču občutno krajš...