Vse znamke > GoodYear > Eagle F1 Asymmetric 5
GoodYear
Pnevmatika GoodYear Eagle F1 Asymmetric 5

GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 5

Letni čas: letna pnevmatika
Varnost Test NC
Udobje Test NC
Varčnost Test NC
Značilnosti pnevmatike

Navdušenci nikakor ne morejo prehvaliti te nove izvedbe pnevmatike Eagle Asymmetric! Ta vrhunska letna pnevmatika nam obljublja optimalno odzivanje tako na suhi kot mokri podlagi, ne da bi zmanjšala udobje v vožnji.
Inženirji, ki so osredotočeni na najsodobnejše Goodyearove tehnologije, so uspeli izboljšati zmogljivosti pnevmatike v primerjavi z Eagle F1 3. generacije, in sicer na nivoju varnosti in vodljivosti.
Z namenom doseganja »popolnega ravnovesja« je bil postopek izdelave gumene zmesi nadgrajen in izboljšan, da se omogoči boljši oprijem v deževnih pogojih, ne da bi se pri tem odrekli odzivnosti in oprijemu na mokri podlagi.
Stična površina med pnevmatiko in cestiščem se ob zaviranju poveča, površina na podlagi se poveča enako kot pri modelih, ki se uporabljajo na dirkalnih stezah, kar omogoča skrajšati zavorno razdaljo na mokri podlagi za 4 %.
Goodyearovi strokovnjaki so ravno tako proučevali način, kako preprečiti deformacijo profila med učinkovanjem bočnih sil. Pnevmatika zagotavlja tudi natančnejše napadanje zavojev in izvrsten oprijem na suhi podlagi.
Da bi zadovoljili čim večje število voznikov, bo pnevmatika na voljo v 61 dimenzijah, ki vključujejo 17- do 22-palčne izvedbe.

Nažalost nimamo na razpolago pnevmatike po zapisanih kriterijah. Izbirate lahko s sledeče ponudbe: