Vse znamke > GoodYear > Eagle F1 Asymmetric 3 SUV
GoodYear
Pnevmatika GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

Letni čas: letna pnevmatika
Varnost Test NC
Udobje Test NC
Varčnost Test NC
Značilnosti pnevmatike


Tretja izvedba Eagle Asymmetric SUV, ki je namenjena vrhunskim športnim terencem, v sebi združuje različne najsodobnejše tehnologije. Oprijem pnevmatike je izboljšan s pomočjo tehnologije Grip Booster, lepljive mešanice gumene zmesi, ki nudi osupljive zmogljivosti pri zaviranju in vodljivosti.


Z namenom izboljšanja oprijema so Goodyearovi inženirji izkoristili tehnologijo ActiveBraking, ki zagotavlja zmogljivo zaviranje na suhi in mokri podlagi.


Oprijem cestišča je pri manjši hitrosti stabilen in pnevmatika se odzove na voznikove zahteve na podlagi njene široke stične površine s cestiščem in trše kotalne plasti.


Pnevmatika ima izboljšano življenjsko dobo v primerjavi s svojo predhodnico, saj so bloki pnevmatike podprti z zarezanimi žlebovi in se znatno manj deformirajo.


Tehnologija UHP Cool Cushion Layer, ki pripomore k notranji zgradbi na podlagi lahkih in odpornih materialov, omogoča manjši kotalni upor in zmanjšuje porabo goriva.

Nasledna polja so nepravilna: 

 

Poiščite
 
GoodYear
255/50 R19 107Y
Informacije o izdelku
Letne 4x4 pnevmatike
Zmogljivosti : 
Nasvet strokovnjaka:  ni podatkov
160,80 
 na zalogi
Dostava 2-3 dni

Odkrijte tudi pnevmatike GoodYear

 Eagle F1 Asymmetric AT SUV: Tretja izvedba Eagle Asymmetric SUV, ki je namenjena vrhunskim športnim terencem, v sebi združuje r...  Eagle F1 Asymmetric SUV: Pnevmatika Eagle F1 Asymmetric SUV omogoča nadzor nad močnimi SUV vozili brez ogrožanja zmogljivost...  Eagle F1 GS-D3: Športna vožnja v popolni varnosti Eagle F1 GS-D3 se ponaša z izjemno zmožnostjo upravljanja na cest...  Eagle F1 Supercar: Gre za pnevmatiko, ki jo lahko uporabljamo poleti in je predvsem namenjena športnim avtomobilom, ko...  Eagle LS2: Pnevmatika Eagle LS2 nudi udobno vožnjo cestnim in luksuznim vozilom. Prednosti: Učinkovito izločan...