Nasledna polja so nepravilna: 

 

(?)
(?)
Poiščite
Vse znamke > Gislaved
Gislaved Gislaved

Nakup Pnevmatik Gislaved

Tovarno pnevmatik Gislaved so ustanovili v istoimenskem švedskem mestu Gislaved. Podjetje je leta 1992 kupila družba Continental. Proizvodnja avtomobilskih pnevmatik se je večkrat selila: najprej na Portugalsko, nato v Nemčijo, na koncu pa v Romunijo.

Gislaved izdeluje v prvi vrsti avtomobilske pnevmatike za ostre zimske, severne, težke cestne razmere za osebna vozila, vozila SUV ter manjša tovorna vozila. Tri temeljna načela znamke so: popoln oprijem ne glede na vremenske razmere, varnost in udobnost potovanja.

Gislavedovo serijo Nord*Frost omenjajo strokovnjaki, ki izvajajo testiranja pnevmatik, kot najboljše zimske pnevmatike, tako za snežne, zaledenele ceste, kot tudi za suha cestišča.

Serija pnevmatik Gislaved POPGOM vam želi predstaviti celotno serijo pnevmatik Gislaved. Na naslednjih povezavah lahko najdete vse podrobnosti, ki jih potrebujete. Ali se zanimate za nakup pnevmatik Gislaved? POPGOM vam bo pomagal izbrati pnevmatike, ki so najbolje prilagojene zahtevam vašega avtomobila.

Serija pnevmatik

Osebni Avto Letne

 • Gislaved Ultra*Speed 2
  Ultra*Speed 2 Nasvet strokovnjaka :
  ni podatkov
  Glejte
 • Gislaved Urban*Speed
  Urban*Speed Nasvet strokovnjaka :
  ni podatkov
  Glejte

Osebni Avto Zimske

 • Gislaved Euro*Frost 6
  Euro*Frost 6 Nasvet strokovnjaka :
  ni podatkov
  Glejte

Dostavno vozilo Letne

 • Gislaved Com*Speed
  Com*Speed Nasvet strokovnjaka :
  ni podatkov
  Glejte

druge znamke 1. Cene