Vse znamke > Bridgestone > DriveGuard Winter
Bridgestone
Pnevmatika Bridgestone DriveGuard Winter

BRIDGESTONE DriveGuard Winter

Letni čas: zimska pnevmatika
Varnost Test NC
Udobje Test NC
Varčnost Test NC
Značilnosti pnevmatike

Varnost. Zahvaljujoč novi tehnologiji Bridgestone DriveGuard lahko zdaj po predrtju povsem varno vozite še 80 kilometrov pri hitrosti 80 km/h. Ta tehnologija je primerna za vsa vozila, opremljena s senzorji TPMS, ne samo za vozila s tehnologijo RunFlat. To je rešitev za težave s pnevmatikami.


Nadzor. Oprijem na vlažnem cestišču z zimsko različico pnevmatik zahvaljujoč povezanim gumenim ramenskim blokom. Močno lamelizirana pnevmatika dodatno pripomore k preprečevanju akvaplaninga.


Udobje. Nova zasnova pnevmatike omogoča boljšo absorpcijo udarcev na cesti. Udobje, primerljivo s standardnimi pnevmatikami, zahvaljujoč posebni skrbi za mehkobo.


Sneg. 3D-lamele in žlebovi zagotavljajo oprijem na snegu.

Nasledna polja so nepravilna: 

 

Poiščite
 
Zimske osebne pnevmatike
Zmogljivosti : 
Nasvet strokovnjaka:  ni podatkov
60,80 
 na zahtevo

Odkrijte tudi pnevmatike Bridgestone

 Dueler A/T 001: Prednosti: Zmogljiv oprijem Vodljivost Izjemno dolga življenjska dob...  Dueler A/T 693: Ta model terenske pnevmatike zagotavlja udobje in varnost na cesti in med potjo...  Dueler A/T 693III: Prednosti: Pnevmatika Dueler AT693III je vzdržljiva in zasnovana za vožnjo zunaj cestišča. Njen pro...  Dueler A/T 694: Mešana uporaba: cestna/terenska vožnja Gre za nadomestek pnevmatike A/T 693, ki je bila do sedaj na...  Dueler H/L 400: Prednosti: Zasnova tekalne površine nudi udobno vožnjo. Manj hrupa. Izboljšana vodljivost Manjša ob...