Vse znamke > Bridgestone > Blizzak LM500
Bridgestone
Pnevmatika Bridgestone Blizzak LM500

BRIDGESTONE Blizzak LM500

Letni čas: zimska pnevmatika
Varnost Test NC
Udobje Test NC
Varčnost Test NC
Značilnosti pnevmatike

Glavne prednosti:

Ta pnevmatika je bila zasnovana v sodelovanju s podjetjem BMW z namenom, da bi električnim vozilom ponudili optimalne zmogljivosti v zimskih razmerah.

Spada v kategorijo okolju prijaznih pnevmatik in optimizira avtonomijo vozila po zaslugi nizkega kotalnega upora.

Njen velik premer, v kombinaciji z ozko tekalno plastjo, jo naredi športnega videza, a predvsem znižuje aerodinamičen upor, brez da bi s tem škodovala oprijemu.

Vzorec na usmerjeni tekalni plasti, okrogla ramena in globoke lamele so razlogi za to, da je pnevmatika Bridgestone Blizzak LM-500 zimska pnevmatika z maksimalnim oprijemom v zimskih pogojih.

Nažalost nimamo na razpolago pnevmatike po zapisanih kriterijah. Izbirate lahko s sledeče ponudbe:

Odkrijte tudi pnevmatike Bridgestone

 Blizzak LM80: Prednosti: Izboljšana vlečna sila na kompaktnem ali mokrem snegu, zahvaljujoč enosmernemu dezenu s ...  Blizzak W800: Odlična motorika na zasneženi in vlažni podlagi, zaradi česar je vožnja brezskrbna. Pnevmatika W800...  Blizzak W810: Prednosti: - stabilno vodljivost nudijo tridimenzionalne lamele na obodniku za večjo togost blokov;...  Blizzak W995: - Pnevmatika Bridgestone Blizzak W995 je zimska pnevmatika, posebej zasnovana za gospodarska in dos...  Blizzak WS80: Ta model pnevmatike, ki jo lahko uporabljamo na snegu, je narejen predvsem za mestna in družinska v...