Nasledna polja so nepravilna: 

 

(?)
(?)
Poiščite

Izjava o varstvu osebnih podatkov

 

Zadnja posodobitev: 5. 09. 2018 

Družba Tyredating SAS s sedežem na naslovu 107 rue Servient, 69003 Lyon, Francija, upravlja spletno mesto: https://www.gume-popgom.si. Ta stran vas obvešča o naših pravilih glede zbiranja, uporabe in razkrivanja osebnih podatkov, ki jih prejmemo od uporabnikov spletnega mesta.

 

Zbiranje in uporaba podatkov

 Medtem ko uporabljate našo spletno mesto, vas bomo morda prosili za določene osebne podatke, ki jih je mogoče uporabiti za stik z vami ali prepoznavanje. Osebni podatki lahko vključujejo vaše ime, naslov, telefonsko številko, račun POPGOM, naslov IP ...

Vaše osebne podatke uporabljamo samo za:

  • zagotavljanje in izboljšanje spletnega mesta (dnevniške podatke ali piškotke);
  • obdelavo naročil (dostavo pnevmatik), če ste naša stranka;
  • navezavo stika z vami z namenom oglaševanja pnevmatik, če vas to zanima in ste za to dali soglasje;
  • navezavo stika z vami z namenom oglaševanja pnevmatik, če ste naša stranka.

 

Vaše osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja ali pogodbene obveznosti, če ste naša stranka (da lahko izvedemo dostavo in spremljamo naročilo).

  

Dnevniški podatki

Kot mnogi upravitelji spletnih mest zbiramo podatke, ki jih vaš brskalnik pošlje ob vsakem obisku našega spletnega mesta (v nadaljevanju »dnevniški podatki«).

Dnevniški podatki lahko vključujejo podatke, kot je naslov internetnega protokola vašega računalnika (naslov IP), vrsto brskalnika, različico brskalnika, strani našega spletnega mesta, ki jih obiščete, uro in datum obiska, čas vašega obiska posamezne strani in druge statične podatke.

Poleg tega bomo morda uporabili storitve tretjih oseb, kot je Google Analytics, ki zbirajo, spremljajo in analizirajo podatke za izboljšanje uporabniške izkušnje na našem spletnem mestu.

 

Komunikacije

 Če ste naša stranka, lahko vaše osebne podatke uporabljamo navezavo stika z vami po elektronski pošti ali telefonu, da zagotovimo dostavo v kar najboljšem stanju.

Če ste naša stranka ali če ste dali svoje soglasje, lahko vaše osebne podatke uporabimo, da z vami stopimo v stik po e-pošti v obliki glasil, trženjskih ali promocijskih gradiv za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje.

Če e-pošte ne želite prejemati, kliknite tukaj ali na povezavo v zadnjem e-poštnem sporočilu, ki ste ga prejeli.

Če želite:

    - več informacij o osebnih podatkih, ki jih hrani družba Tyredating SAS;

    - uporabiti svojo pravico do pozabe;

    - uporabiti svojo pravico do prenosljivosti;

nam pošljite e-poštno sporočilo na storitvezastranke@gume-popgom.si.

 

Čas hrambe podatkov

Podatkovno povezavo do odnosov z našimi strankami (ime, elektronska pošta, naslov, podatki o naročilu in plačilu) hranimo 3 leta z neposrednim dostopom v našem sistemu in 7 let v arhivu v skladu z zakonodajo (o računovodstvu in poslovnih pravicah). 

Podatkovno povezavo do našega poslovnega odnosa hranimo še 3 leta od vašega zadnjega aktivnega stika z nami (soglasja, naročila, poslanega e-sporočila ...).

 

Prenos podatkov

 

Družba Tyredating bo morda vaše osebne podatke morda prenesla partnerju ali podizvajalcu v skladu z omenjenimi nameni uporabe (na primer prevoznemu podjetju za dostavo).

Vaših osebnih podatkov ne bomo poslali zunaj Evropske unije.

 

Piškotki

 

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vsebujejo anonimni enolični identifikator. Piškotek od spletnega mesta prejme vaš brskalnik in se shrani na trdem disku računalnika.

 

Kot mnoga druga spletna mesta piškotke uporabljamo za zbiranje informacij. Brskalniku lahko naročite, da zavrne vse piškotke ali da vas ob prejemu piškotka o tem obvesti. Če piškotke onemogočite, nekaterih delov našega spletnega mesta morda ne boste mogli uporabljati.

 

Varnost

 

Varnost vaših osebnih podatkov je za nas pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa preko interneta in noben način elektronskega shranjevanja ni 100-% varen. Prizadevamo si uporabljati komercialno sprejemljiva sredstva za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo pa zagotoviti njihove popolne varnosti.

 

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

 

Ta Pravilnik o zasebnosti velja od 30. 8. 2013 in bo ostal v veljavi do morebitnih sprememb njegovih določil v prihodnosti, ki bodo začele veljati takoj po objavi na tej strani.

 

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli posodobimo ali spremenimo svoj Pravilnik o zasebnosti, zato tega redno preverjajte. Če boste po kakršnih koli spremembah našega Pravilnika o zasebnosti na tej strani še naprej uporabljali naše storitve, bo to predstavljalo vaš pristanek na spremembe in soglasje k temu, da bo za vas veljal spremenjeni Pravilnik o zasebnosti.

 

V primeru bistvenih sprememb tega Pravilnika o zasebnosti boste o njih obveščeni z vidnim obvestilom na našem spletnem mestu.

 

Kontakt

 

Če imate kakršna koli vprašanja o tem dokumentu, se obrnite na nas: storitvezastranke@gume-popgom.si

 

Vaš organ za varstvo podatkov:

Information Commissioner

Ms Mojca Prelesnik

Zaloška 59

1000 Ljubljana

Tel. +386 1 230 9730

Fax +386 1 230 9778

e-mail: gp.ip@ip-rs.si

Website: https://www.ip-rs.si/