Nasledna polja so nepravilna: 

 

(?)
(?)
Poiščite

Sprejemanje piškotkov

Z obiskom spletne strani POPGOM se strinjate z uporabo piškotkov POPGOM v skladu z nastavitvami brskalnika na vaši napravi (računalnik, tablica, mobilni telefon). V nadaljevanju najdete opis piškotkov, ki se uporabljajo na straneh POPGOM, ter informacije o njih in navodila za spremembo nastavitev vašega brskalnika.

Kako delujejo piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih brskalnik naloži v za to določeno mapo na uporabnikovem računalniku. Piškotki omogočajo na primer, da se besedilo, ki ga vnesete v obrazec na spletni strani, shrani in vam ga tako ob naslednjem obisku strani ali pri uporabi različnih funkcij spletne strani ni treba ponovno vpisovati.

Nastavitve piškotkov

Sami lahko odločite, ali sme spletni strežnik naše spletne strani shraniti piškotke na vaš računalnik ali ne. Nastavitve brskalnika lahko kadar koli spremenite tako, da se piškotki ne sprejemajo in ne shranjujejo. Upoštevajte, da se nastavitve posameznih brskalnikov razlikujejo:

Izberete lahko nastavitev, da se vam pred sprejetjem vsakega piškotka pokaže opozorilo, ali pa si brskalnik nastavite tako, da se sprejmejo le piškotki določenih spletnih strani. Poleg tega lahko shranjene piškotke kadar koli izbrišete.

Piškotki POPGOM se uporabljajo za:

  • statistiko za izboljšanje informacij in storitev, dostopnih prek spletne strani;
  • izboljšanje prikazovanja spletne strani (zaslon, ločljivost, operacijski sistem itd.);
  • shranjevanje informacij v zvezi s krmarjenjem po spletnih straneh (npr. velikost iskanih pnevmatik na začetni strani, na strani z rezultati iskanja in na strani proizvoda);
  • shranjevanje informacij v zvezi s krmarjenjem po spletnih straneh (npr. ogledani proizvodi/proizvodi, na katere kliknete);
  • shranjevanje informacij, ki jih vpišete v spletni obrazec na strani POPGOM (npr. pri registraciji ali naročilu na spletne novice);
  • kratkoročno shranjevanje vaših prijavnih podatkov;
  • varnostne ukrepe (npr. če po prijavi dlje časa ostanete nedejavni, boste samodejno odjavljeni).

Če piškotke izbrišete, se pri tem izbriše tudi piškotek za zavrnitev piškotkov, zato ga boste morali ponovno aktivirati. Če piškotke izbrišete, ne boste mogli uporabljati funkcij, kot je npr. naročanje. Družba Tyredating ne prevzema odgovornosti, če zaradi izbrisanih piškotkov ne boste mogli uporabljati posameznih storitev na spletni strani.

Oglasi na podlagi spletnega iskanja in piškotki tretjih ponudnikov

Piškotki se uporabljajo za prikazovanje vam prilagojenih ponudb. S tehnologijo piškotkov se v realnem času prikažejo najpomembnejši rezultati vašega zadnjega iskanja. Če ste na strani POPGOM iskali proizvod, so se lahko na vaš računalnik/tablico/pametni telefon shranili piškotki (v skladu z nastavitvami vašega brskalnika), ki jih lahko prebere druga spletna stran. Tyredating kot oglaševalec lahko s takimi piškotki tretjih ponudnikov beleži vaš obisk na vseh straneh, na katerih so objavljeni njegovi oglasi. Uporabo piškotkov tretjih ponudnikov urejajo direktive o varstvu osebnih podatkov.

Če vaš računalnik/tablico/pametni telefon uporablja kdo drug, ne moremo zagotoviti, da bodo oglasi ustrezali vašemu iskanju. Uporabo piškotkov lahko omejite z ustreznimi nastavitvami brskalnika, vendar v tem primeru nekaterih funkcij te spletne strani morda ne boste mogli uporabljati v celoti.

Stran z informacijami o spletnem oglaševanju na podlagi uporabe

Na spletni strani http://www.youronlinechoices.com/sl/ lahko izveste več o digitalnem oglaševanju v okviru evropskega združenja za digitalno oglaševanje (EDAA). Na tej spletni strani najdete informacije o tem, kako deluje spletno oglaševanje na podlagi uporabe, pa tudi dodatne informacije o piškotkih in njihovih načinih delovanja. Poleg tega stran vsebuje koristna pojasnila o tem, kaj lahko naredite, da bi zaščitili svojo zasebnost na spletu: http://www.youronlinechoices.com/sl/