Predstavitev POPGOMA

POPGOM je internetna stran družbe TYREDATING, delniška družba z osnovnim kapitalom 8 100 000 €, ki je bila ustanovljena leta 2008. Evropski sedež podjetja je v Lyonu v Franciji. Družba TyreDating je dejavna v Franciji, Španiji, Nemčiji, Švici, Avstriji, na Madžarskem, Slovaškem, Češkem, Nizozemskem, v Veliki Britaniji in Belgiji.

POPGOM in zelo preprost nakup pnevmatik na internetu.

Namen spletne strani POPGOM je, da vsak voznik lahko opravi nakup pnevmatik in njihovo montažo med široko izbiro znamk in modelov, hkrati pa izkoristi ugodne cene prodaje na internetu.

Cilj POPGOMA je ponuditi voznikom spletni nakup pnevmatik, ki je preprost, bogat z informacijami, celovit in učinkovit:

  • Preprost, ker se nakup pnevmatik na internetu odvija popolnoma vodeno z našo najboljšo pomočjo, ki jo potrebujete; od izbire pnevmatik, iskanja centra montaže, do dogovora za sestanek in plačila.
  • Bogat z informacijami, ker POPGOM posveča častno mesto primerjavi znamk in pnevmatik: ocena zmogljivosti, komentarji, seznami izdelkov in cen. Vaš nakup pnevmatik je dobro preučen in svetovan. 
  • Celovit, z možnostjo ne samo, da opravite nakup pnevmatik za vaš osebni avto, ampak tudi, da le-te montirate z izbiro dneva in ure sestanka v centru montaže, ki vam ustreza! Ko opravite nakup pnevmatik pri POPGOMU, vam ostane le še, da pridete v center na izbrani dan ob določeni uri, brez da bi morali še karkoli dodatno plačati.
  • Učinkovit, ker je naš privilegij vedno kvaliteta, pa naj bo to nakup pnevmatik, dostava ali montaža le-teh. Pri POPGOMU so pnevmatike, ki jih predlagamo, predvsem pnevmatike velikih blagovnih znamk in pri njem boste našli celo paleto cen, ki ustrezajo potrebam in finančnim možnostim vsakogar.

Za montažo vaših pnevmatik se je POPGOM partnersko povezal s centri montaže po celi Franciji, pri tej izbiri pa je upošteval, da morajo biti partnerji priznani po kvaliteti svojih uslug in po svoji strokovnosti.

Nenazadnje pa bo POPGOM dostavil naročene pnevmatike v centre montaže v roku, ki je običajno manjši od  5 dni (glejte splošne pogoje prodaje).

 

Ta spletna trgovina prodaja samo fizičnim osebam. Ni mogoča prodaja podjetjem!