Z uporabo POPGOM lahko kupite vaše pnevmatike in jih dobite dostavljene na dom v manj kot 5 dneh! Vse korake vašega naročila odkrijte tu spodaj:

Izbira izdelka

Po tem, ko boste vnesli željene dimenzije pnevmatik, vam bo POPGOM predlagal pnevmatike, ki so primerne za vaše vozilo med izbiro več kot 500 000 pnevmatik, namenjenih osebnim avtom, 4x4 terenskim vozilom, dostavnim vozilom in avtodomom/počitniškim avtom. Z uporabo POPGOMA je vaš spletni nakup pnevmatik obogaten z nasveti, ki vam bodo pomagali pri vašem iskanju: opis vsakega izdelka in ocena posebnih meril.

Izbira naslova dostave

S pomočjo POPGOMA lahko naročite, da vam pnevmatike dostavijo na dom, v službo ali na kak drug naslov po vaši izbiri. Za izbiro tega lahko, po tem, ko boste ustvarili svoj račun, vnesete naslov dostave po vaši izbiri.

Varno plačilo vašega naročila

Za potrditev vašega naročila izvedite plačilo na spletni strani ali po telefonu (plačilo s kartico, prenos ali ček) na popolnoma varen način, zahvaljujoč sistemu šifriranega prenosa.

Sprejem vaših pnevmatik

Vaše pnevmatike vam bodo dostavljene med 3 in 5 delovnimi dnevi. Takoj, ko bo organizirana odprema vaših pnevmatik, boste prejeli mail, ki vam bo omogočil, da neposredno sledite poteku dostave vaših pnevmatik. Pnevmatike vam bodo dostavljene na naslov, ki ste ga vpisali na vašem računu stranke. Ostane vam le še, da montirate pnevmatike na vaše osebno vozilo.