Nasledna polja so nepravilna: 

 

(?)
(?)
Poiščite

POPGOM vam povrne razliko, če drugje najdete ceneje

Naša obljuba :

Da bi vam zagotovili najboljše cene za vaše pnevmatike, vam bomo povrnili razliko, če najdete nižjo ceno 
pri konkurenci.

Kako to deluje?

Način uporabe promocijske ponudbe »Popgom povrne razliko«:


Če po opravljenem nakupu na strani gume-popgom.si opazite, da druga slovenska spletna stran ponuja isti izdelek po nižji ceni (ob upoštevanju vseh zgoraj navedenih pogojev), lahko zahtevate povračilo razlike po mailu na naslov vracilorazlikevceni@popgom.si v roku 48 ur od opravljenega nakupa na gume-popgom.si. Za to je dovolj, da nam po mailu pošljete:

  • • kopijo potrdila o vašem naročilu ali pa nam sporočite številko vašega naročila,
  • • naslov spletne strani in URL strani, na kateri ste našli isti izdelek (cenejši).

Po tem, ko bo Popgom to preveril vam bo v roku maksimalno 7 dni povrnil razliko. V primeru prekoračitve tega roka zaradi razlogov, neodvisnih od Popgoma, Stranka ne more nadaljevati s terjanjem Popgoma. Ta ponudba je v skladu z zakonodajo, natančneje z zakonodajo o prepovedi prodaje pod ceno.

Če Stranki znesek povrnemo na bančni račun, je hitrost vknjiženja zneska odvisna od tipa bančne kartice Stranke: v primeru kartice, ki se bremeni takoj, je tekoči račun poravnan med 3 in 8 dnevi, odvisno od banke; v primeru kartice, ki se bremeni z zakasnitvijo, pa je račun poravnan ob koncu meseca na računu kreditne kartice in ne na tekočem računu. Če povračilo traja dlje, mora Stranka sama kontaktirati svojo banko.

Kakšni so pogoji za zahtevo razlike?

Zahteva mora biti poslana pomailu na naslov vracilorazlikevceni@popgom.si v roku 48 ur od opravljenega nakupa na gume-popgom.si.
Cena pnevmatike pomeni maloprodajna cena z vsemi vključenimi taksami, ki je objavljena izven posebnih popustov, brez vseh vrst posebnih promocijskih popustov tipa darilnega čeka, brez promocijske kode za popust ali vsakršne druge promocijske točke tipa praznenja zalog (koda za popust, darilni ček ali drugo) in brez stroškov dostave.
Konkurenčno ponudbo mora nuditi spletna stran, ki je registrirana v Sloveniji in, ki dostavlja po celem slovenskem območju. Izdelek, ki ga ponuja konkurenca, mora biti identičen: nov izdelek, iste znamke, istih velikosti, oznak in dezena. Leto izdelave mora biti isto ali novejše. 
Izdelek mora biti na zalogi, rok dostave pa ne sme presegati Popgomovega za več kot 5 dni. Razlika v ceni mora biti večja ali enaka 3 evrom na izdelek brez prevoza. Stranka mora Popgomu posredovati naslov spletne strani in url izdelka. 
Ta ponudba je omejena na eno naročilo na osebo.