Nasledna polja so nepravilna: 

 

(?)
(?)
Poiščite

PZV


Za dobro izbiro pnevmatik
+INFO
Kje naj preberem velikost moje pnevmatike, da se lahko prepričam, da bom naročil pravi izdelek? Ali so pnevmatike, ki jih kupim na www.gume-POPGOM.si nove? Ali so pnevmatike, ki jih kupim na www.gume-POPGOM.si v garanciji? ...
Za dobro izbiro pnevmatik


Kje naj preberem velikost moje pnevmatike, da se lahko prepričam, da bom naročil pravi izdelek?
V razdelku »Kje najdem te informacije?« na domači strani www.gume-POPGOM.si boste našli vse podatke za branje in razumevanje značilnosti vaše pnevmatike. Če te pnevmatike niso takšne kot so bile originalne pnevmatike na vozilu, lahko primerjate njihove podatke s podatki, ki so v priročniku za uporabo vašega vozila. Tam boste našli velikosti, ki jih je odobril Proizvaljalec.

Ali so pnevmatike, ki jih kupim na www.gume-POPGOM.si nove?
Da, prodaljamo izključno nove pnevmatike, ki so v skladu z evropskimi normami in, ki jih izdelujejo največji proizvaljalci.
Za razliko od nekaterih drugih spletnih strani mi prodajamo le nove pnevmatike.
www.gume-POPGOM.si ne prodaja obnovljenih pnevmatik (obnovljena pnevmatika je rabljena pnevmatika, katere tekalno površino se odstrani, nanjo pa se prilepi novo tekalno površino).

Kakšna je starost pnevmatik, ki jih prodaja www.gume-POPGOM.si ?
Vse naše pnevmatike so nove (nikoli montirane in hranjene v skladu z normami, ki jih zahtevajo proizvajalci: svetloba, temperatura). Če želite izvedeti točen teden in leto izdelave, lahko preberete DOT številko na robu pnevmatike, ampak te informacije vam ne moremo dati vnaprej, ker je tudi proizvajalci sami ne poznajo (le-ti dostavljajo pnevmatike iz različnih centrov, kjer so pnevmatike na zalogi in izdelujejo isto pnevmatiko v večih tovarnah). Naše pnevmatike so na splošno pnevmatike, katere DOT je mlajši od 2-h let. Če kljub vsemu ni tako, je to jasno označeno v podrobnostih o izdelku za izbran artikel.

Ali so pnevmatike, ki jih kupim na www.gume-POPGOM.si v garanciji?
Pnevmatike, ki jih kupite na www.gume-POPGOM.si so v garanciji s strani proizvajalca, tako da je za popolno uveljavljanje garancije potrebno upoštevati normalne pogoje za uporabo pnevmatik.

Od kje prihajajo pnevmatike, ki jih prodaja www.gume-POPGOM.si?
Glede na proizvodne centre, pnevmatike večinoma prihajajo iz Evrope, lahko pa prihajajo tudi z drugih celin, kot na primer določene pnevmatike proizvajalca BFGOODRICH, ki jih proizvajajo v Združenih državah Amerike. V vsakem primeru so pnevmatike, s katerimi trguje www.gume-POPGOM.si, registrirane za evropske standarde.

Ali so vse pnevmatike, ki jih ponuja www.gume-POPGOM.si na zalogi?
Vse pnevmatike, ki jih ponuja www.gume-POPGOM.si so na zalogi. Izjemoma, če vaša izbrana pnevmatka ni na zalogi, vam to jasno razložimo. Če želite vseeno naročiti ta izdelek, imate možnost, da nam pošljete elektronsko sporočilo, na katerega vam bomo odgovorili v roku 48 ur in vam sporočili rok dostave.

Zakaj določene pnevmatike niso več na voljo?
Zaloga POPGOMA je ena največjih v Evropi: šteje več kot 1.000.000 pnevmatik. Lahko se zgodi, da določene navedbe niso na voljo. V tem primeru vam to sporočimo pri izbiri pnevmatike. Če želite vseeno naročiti ta izdelek, imate možnost, da nam pošljete elektronsko sporočilo, na katerega bomo odgovorili v roku 48 ur in vam sporočili datum, na katerega bo pnevmatika ponovno na voljo. 

Ali  www.gume-POPGOM.si prodaja tudi pnevmatike za dvokolesa (motorje, kolesa) ?
Zaenkrat www.gume-POPGOM.si trguje s pnevmatikami za osebna vozila, za 4*4 vozila, dostavna vozila in avtodome/počitniške avte. Ni izključeno, da bo www.gume-POPGOM.si v prihodnosti nudil tudi pnevmatike za dvokolesa. Novosti na naši strani vas bodo obveščale o tem.

Plačilo
+INFO
Ali račun za pnevmatike vključuje takse ali ne? Kakšni so načini plačila na www.gume-popgom.si? Ali je moje plačilo varno? ...
Plačilo


Ali račun za pnevmatike vključuje takse ali ne?
Pnevmatike in vse z njimi povezane storitve vključujejo vse takse, od tega DDV znaša 22%

Ali je moje plačilo varno?
Upravljanje transakcij s strani www.gume-popgom.si je pod nadzorom Mercanet -  BNP Paribas / ATOS. Uporabljamo visoko zmogljivostno tehnologijo: varen strežnik (SSL), ki zagotavlja zanesljivost našega spletnega poslovanja. Ta programska oprema zakodira vse vaše osebne podatke, ki so potrebni za obdelavo vašega naročila (ime, naslov, bančni podatki), v trenutku njihovega vnosa.
Tekom njihovega enkratnega prenosa preko interneta jih je nemogoče prebrati.

Ali prejmem položnico za vsako izvedeno naročilo na www.gume-POPGOM.si?
Pri nakupu na www.gume-POPGOM.si boste v roku 5 delovnih dni po elektronski pošti avtomatsko prejeli položnico. Le-ta je osebna in natančno pojasnjuje podrobnosti vašega naročila ter vrednost DDV. V primeru, da je niste prejeli, vas prosimo, da preverite, če jo je vaš pregledovalec nezaželjene elektronske pošte blokiral. Lahko pa tudi zahtevate njen duplikat v našem računovodstvu na Oddelku za stranke  POPGOMA.
Dostava in nadaljevanje mojega naročila
+INFO
Kako lahko izvem, da vam je bilo moje naročilo uspešno poslano? Kakšen je znesek stroškov dostave? Kakšen je rok dostave? Ali lahko sledim mojemu naročilu? ...
Dostava in nadaljevanje mojega naročila

Kako vem, da vam je bilo moje naročilo uspešno posredovano?
Ob prejemu vašega naročila boste avtomatsko prejeli elektronsko sporočilo s potrditvijo vašega naročila, to sporočilo pomeni, da smo vaše naročilo prejeli. Če tega elektronskega sporočila niste prejeli, se prepričajte, da vam ga vaš e-poštni nabiralnik ni vrgel v koš (nezaželjena pošta). Če temu ni tako, morate kontaktirati Oddelek za stranke POPGOMA ali poklicati na 01 5202 194

Kakšen je znesek stroškov dostave?
 Stroški dostave so od 2€/pnevmatko za vsako dostavo na dom ali na vsak naslov po vaši izbiri.


Kakšen je rok dostave?
Razen v primeru logističnih težav, vam bomo pnevmatike dostavili najkasneje v roku 5 delovnih dni. V večini primerov pnevmatike dostavimo v manj kot 2-3 dneh.


Ali lahko sledim svojemu naročilu?
Po prejemu vašega naročila vam www.gume-POPGOM.si avtomatsko pošlje elektronsko sporočilo, ki potrjuje vaše naročilo in vsebuje referenčno številko le-tega. Gre za enkratno številko, ki jo lahko sporočite našemu Oddelku za stranke za vsako vprašanje, ki ga imate v zvezi s sledenjem vašemu naročilu. V primeru, da vam pnevmatike dostavimo v center montaže, boste 24 ur pred sestankom prejeli elektronsko sporočilo s potrditvijo tega sestanka, za katerega ste se že dogovorili. Obvestili vas bomo prav tako z SMS sporočilom. V primeru dostave pnevmatik na dom.


Kam lahko naročim dostavo?
Dostavo vaših pnevmatik lahko naročite tudi na dom, v službo in na splošno tudi na katerikoli naslov v Sloveniji po vaši izbiri. Stroški dostave znašajo 2 EUR za vsako pnevmatiko
Ali lahko po tem, ko sem že oddal naročilo, spremenim naslov dostave ali zamenjam center montaže?
Trudimo se, da bi zagotovili čim hitrejši logističen pretok. Ravno zato po potrjeni oddaji vašega naročila sprememba naslova dostave ali zamenjava centra montaže ni več mogoča.


V času, ko bi moral prevzeti blago, sem bil odsoten. Kako ga lahko dobim?
V primeru vaše odsotnosti, vam bo dostavitelj prevozne družbe v poštnem nabiralniku pustil sporočilo, da je bil pri vas. Navodila na tem obvestilu vam bodo opisala, kako se dogovorite za drug datum dostave vaših pnevmatik.Pnevmatike sem prejel na dom, a je naročilo nepopolno, oziroma bi rad prijavil škodo. Kako to naredim?
Glede na količino naročenih pnevmatik in na njihovo velikost lahko prejmete enega ali več paketov. Preveriti morate, da celota prejetih paketov ustreza vsebini vašega naročila. Lahko se zgodi, da paketi ne prispejo istočasno, ampak v intervalu 24 ur ali 48ur. V tem primeru morate na dobavnici prvega paketa označiti »od x paketov, ki jih pričakujem, sem prejel enega«.
V primeru, da paket ni ustrezen (manjkajoč, poškodovan izdelek, napačen sklic), je najbolje, da paket zavrnete. Če kljub vsemu sprejmete paket, morate na dobavnico napisati opombe. Te opombe čim hitreje sporočite na naš oddelek za stranke Service Clients


Ali lahko prekličem moje naročilo?
V primeru prošnje za preklic naročila, morate kontaktirati POPGOMOV Oddelek za stranke. Če je naročilo že odpremljeno, stroški vračila znašajo 15€ z vsemi taksami/pnevmatiko za matično Slovenijo
Zaščita mojih osebnih podatkov
+INFO
Kakšna je zaščita mojih osebnih podatkov, ki jih posredujem na www.gume-POPGOM.si ? Kakšno geslo potrebujem?
Zaščita mojih osebnih podatkov


Kakšna je zaščita mojih osebnih podatkov, ki jih posredujem na www.gume-POPGOM.si?
Pregledovanje spletne strani www.gume-POPGOM.si  je mogoče, brez da razkrijete svojo identiteto ali katerikoli drug oseben podatek. Glede na podatke osebnega značaja, ki nam jih boste sporočili, imate pravico do njihovega dostopa in popravkov le-teh, v skladu s francoskim zakonom o »Zasebnosti in varovanju podatkov« številka 78-17, z dne 6. januarja 1978, spremenjen z zakonom številka 2004-810, z dne 6. avgusta 2004. Zbiranje teh informacij je potrebno, da lahko odgovarjamo na vaša vprašanja o podatkih, dogovorih za sestanke in, da lahko,če je potrebno, pošljemo elektronsko pismo z informacijami. Če ste izrecno dali svoje soglasje, lahko te informacije posredujemo partnerskim centrom www.gume-POPGOM.si
Vsak obiskovalec lahko dostopa do informacij v zvezi z njim, jih popravlja ali briše nepotrebne podatke. Vsak obiskovalec ima tudi pravico, da brez kakršnihkoli stroškov nasprotuje temu, da družba TYREDATING zbira in obravnava te podatke. Za uveljavljanje pravice do ugovora, popravka ali korekcije, naj se obiskovalec pisno obrne na družbo TYREDATING s sedežem v LYONU (69004) – 31 rue de Cuire ali naj piše na naslednji elektronski naslov: info@gume-popgom.si


Kakšno geslo potrebujem?
Pri vašem prvem naročilu na www.gume-POPGOM.si, vam predlagamo, da si ustvarite račun, ki bo vseboval vaše osebne podatke (ime, email, naslov dostave,...). Dostop do tega računa je zavarovan z geslom, ki ga določite vi sami.
Za vaša nadaljna naročila lahko nadaljujete z uporabo tega računa. Če ste pozabili svoje geslo, je dovolj, da nas prosite, da vam ga pošljemo na vaš elektronski naslov. Ta ukrep se pojavi na istem mestu kot vnos gesla.